• Lærer-selfie: I fremtidens medieverden er vi ikke passive forbrugere, men aktive medskabere – også i undervisningen. Her er dansklærere på KULTgymnasiernes kursus i Ryk Verden! i gang med at tage et “pressefoto” til deres dedikerede team.

Brug for en hjælpeline?

Bogen er opdelt i kapitler, som du kan gå igennem på traditionel vis. Eller du kan se den som en rebelsk buffet, hvor du selv kan sammensætte det perfekte “måltid” til din undervisning. Den udgave du sidder med her, er beregnet til dig som lærer. Når du underviser skal du og dine elever logge på web-udgaven. 
Vi anbefaler, at du melder dig ind i facebookgruppen, for jo flere vi er, der rykker verden, jo sjovere, nemmere og bedre bliver det for os alle. Del dine erfaringer, hurra-oplevelser og stil spørgsmål. 
Vi holder løbende kurser og webinarer for dansklærere, der vil have det maksimale ud af Ryk Verden! Her kan du komme i dybden med indholdet, få hjælp til det praktiske, drikke rigtig god kaffe og komme hjem optimalt klædt på til at designe dit forløb til dine elever.
Og til sidst – vi ved, hvordan det er at sidde sent om aftenen og forberede morgendagens undervisning. Hvis du på det tidspunkt får brug for at tale med dine dansklærerkolleger Anne eller Astrid, så skriver du bare til en af dem.